Hyvinvointi ja terveys

Ajan hoitoihin varaat näppärästi nettivarauksen kautta. Jos sinulla on kysyttävää hoidoista, olethan mieluiten yhteydessä sähköpostin välityksellä avenahyvinvointipalvelut@gmail.com

Meillä käy myös epassi, smartum sekä edenred-hierontaetuus. Huomaathan, että näillä voit maksaa vain hieronta-palveluita. Ne eivät valitettavasti kelpaa maksuvälineenä muihin palveluihin. Varmistathan myös, että sinulla on kyseisessä maksuvälineessä käytössä nimenomaan hieronta-etu tai esim epassilla flex- etuus. Ettei tule yllätyksiä kassalla maksun yhteydessä. Osa työnantajista on saattanut rajata passien käytön vain kulttuuririentoihin tai ryhmäliikuntaan.

Kiinalainen lääketiede

Shiatsu on vanha japanilainen kehon energioita avaava hoitomuoto. Hoitaja käy koko kehon energiakanavat läpi painelu-tyyppisellä hierontaotteella sekä venytystekniikoilla. Shiatsu tehdään lattialla futon patjan päällä. Varaa mukaan rennot, joustavat, lämpimät vaatteet. Shiatsusta voit saada apua stressiin, uniongelmiin, selkävaivoihin, kehomieli-yhteyden löytämiseen ja yleiseen rentoutumiseen.

Akuhieronta yhdistää energeettisen hieronnan länsimaisiin klassisiin hieronta-otteisiin. Akuhierontaan voidaan tarvittaessa yhdistää akupunktioneulojen käyttö, kuivakuppauksen ja/ tai moxan käyttö, asiakkaan tarpeiden mukaan. Akuhieronnasta voit saada apua mm erilaisiin päänsärkyihin, tules-vaivoihin, selkävaivoihin sekä yleiseen rentoutumiseen.

Meridiaaniterapissa avataan ja tasapainotetaan koko kehon energiat läsnäolevan kevyen kosketuksen avulla. Hoito elvyttää kehoa ja tukee kehomieliyhteyden löytämistä, avaa tunnelukkoja ja aisteja. Hoidossa käydään läpi myös lantion alueen energialukkoja hieromalla ja painelutekniikoilla. Lantion alue kantaa paljon mm tunnelastia, jota emme ole pääseet purkamaan ulos kehosta. Hoidossa käytetään hierontaöljyjä ja se tehdään lattialla futon patjan päällä. Meridiaaniterapia sopii psaksi seksuaalineuvonnan kehotyöskentelyharjoituksia. Myös pareille

Lymfaterapia

Lymfaterapia – lempeä nesteaineenvaihduntaa kiihdyttävä hoitomuoto. Sopii erityisesti kehon turvotusongelmien sekä laskimovajaatoiminta – suonikohjuongelmien hoitoon. Suositellaan myös leikkausta edeltävänä ja sen jälkeen annettavana hoitona mm murtuma ja proteesileikkaukset, plastiikkakirurgiset leikkaukset ja syöpäkirurgian jälkihoitona.

Kompressituotteen mittaus ja ohjaus – liitettävissä osaksi lymfaterapian käyntiä. Tukisukka, tukivaate ja kompressiotuote ohjaus 30min. Kysy lisää aikaa varatessasi

Pientoimenpide, esim ompeleiden poisto tai pieni haavahoito onnistuu lymfaterapeuttisen käynnin yhteydessä.

Hieronnat

Hieronnassa käytetään klassisen hieronnan otteita, jotka rentouttavat ja laukaisevat erilaisia jännityksiä kehossa vilkastuttamalla verenkiertoa ja parantamalla lihasten aineenvaihduntaa.Tunnin mittaisessa hieronnassa ennätetään käydä läpi useampi kehon alue, asiakkaan tarpeiden mukaan.

Rentouttava jalkahieronta, on täsmä hoito väsyneille jaloille. Sisältää jalkakylvyn hieronnan alussa.

Pää-niska-hartia alueen hieronta on lymfaattinen, kasvoja rentouttava ja oloa tasapainottava hieronta. Hieronnasta saa helpotusta esim kasvojen purentalihasten ongelmiin tai päänsärkyihin.

Hemmotteluhoidot

Sininen hetki on stressiä ja lihasjännityksiä lievittävä kokovartalo hieronta aromaattisia öljyjä ja lämpimiä kaurapusseja käyttäen. Hoitoon kuuluu jalkakylpy ja yrttitee. Hoidossa käytetään Frantsilan tuotteita.

Vihreä hetki on Rentouttava yrttikäärehoito jaloille. Hoitoon kuuluu jalkojen, käsien ja kasvojen hieronta. Kesäaikana käytetään tuoreista yrteistä valmistettuja kääreitä

%d bloggaajaa tykkää tästä: