Hyvinvointi ja terveys

Voit maksaa osan hoidoista e-passilla tai smartumilla. tai edenredillä Voit myös ostaa näillä sarjakortin tai lahjakortin itsellesi. Huomioithan, että kyseinen maksuväline mahdollistaa hieronnan maksamisen. Valitettavasti esim kaikki e-passi vaihtoehdot eivät tätä mahdollista. Näin vältyt yllätyksiltä hoitohuoneella. Tarvittaessa voit kysyä lisätietoja, ennen ajan varaamista. Yhteystiedot löydät täältä.


Lymfaterapia

Lymfaterapia 60min
Nesteaineenvaihdunnan häiriöt, lymfaturvotukset, laskimovajaatoiminta, suonikohjut, säärihaavat, levottomat jalat , leikkaukset (ortopedia, plastiikkakirurgia, syöpäkirurgia) kiputilat, tai vaihtoehtona kevymmästä hierontakniikasta
55€

Pientoimenpide lymfaterapian yhteydessä 15-30min
Esim ompeleiden poisto, haava hoito (haavahoitotuotteet tuotava itse mukana) Kysy lisätietoja aikaa varatessasi
alk 15€

Kompressiotuotteen mittaus 30min
Kompressotuotteen (esim. tukisukat) mittaus, ohjaus ja neuvonta
30€


Shiatsu – akuhieronta ja meridiaaniterapia

Shiatsu 75min
Vanha japanilainen kehon energioita avaava hoitomuoto. Hoitaja käy koko kehon energiakanavat läpi painelu-tyyppisellä hierontaotteella sekä venytystekniikoilla. Shiatsu tehdään lattialla futon patjan päällä. Varaa mukaan rennot, joustavat, lämpimät vaatteet (stressi, uniongelmat, selkävaivat, tunnelukot, uniongelmat, yleinen rentoutuminen)
68€

Akuhieronta 60min
Akuhieronta, sisältäen tarvittaessa akupunktioneulojen käytön, kuivakuppauksen ja moxan käytön, asiakkaan tarpeiden mukaan (mm päänsäryt-migreenit, tules-vaivat, selkävaivat, yleinen rentoutuminen)
50€

Meridiaaniterapia 90-120min
Läsnäolevan kevyen kosketuksen avulla koko kehon energiakanavat (meridiaanit) avaava tasapainottava hoito. Tehdään lattialla futon patjan päällä. Hoidossa käytetään hierontaöljyjä. Elvyttää ja avaa kehoa ja sen tunnelukkoja sekä aisteja. Hoidossa käydään läpi myös lantion alueen energiaa avaavia pisteitä hieroen. Hoito sopii hyvin osaksi esim seksuaalineuvonnan kehotyöksentelyharjoituksia. Myös pareille.
100€ yksilö 90min – 195€ parit 120min

Hieronta

Hieronta 60min
Hieronnassa käytetään klassisen hieronnan otteita, jotka rentouttavat ja laukaisevat erilaisia jännityksiä kehossa vilkastuttamalla verenkiertoa ja parantamalla lihasten aineenvaihduntaa.Tunnin mittaisessa hieronnassa ennätetään käydä läpi useampi kehon alue, asiakkaan tarpeiden mukaan.
50€ epassi, smartum

Jalkahieronta 45min
Rentouttava jalkahieronta. Hieronnassa käytetään ihania Frantsilan hoitotuotteita. Sisältää yrttijalkakylvyn.
40€ epassi, smartum.

Pään alueen- niskan ja kasvojen hieronta 30min
Lymfaattinen, kasvoja rentouttava ja oloa rauhoittava hieronta. Hieronnasta saa helpotusta esim kasvojen purentalihasten ongelmiin tai päänsärkyihin.
30€ epassi, smartum.

Hemmotteluhoidot

Sininen hetki 75min
Stressiä ja lihasjännityksiä lievittävä kokovartalo hieronta aromaattisia öljyjä ja lämpimiä kaurapusseja käyttäen. Hoitoon kuuluu jalkakylpy ja yrttitee. Hoidossa käytetään Frantsilan tuotteita.
75€

Vihreä hetki 45min
Rentouttava yrttikäärehoito jaloille. Hoitoon kuuluu jalkojen, käsien ja kasvojen hieronta. Kesäaikana käytetään tuoreista yrteistä valmistettuja kääreitä 50€

Hieronnat ja hemmotteluhoidot ovat ihan idea esimerkiksi lahjakorttina, joko itselle tai ystävällä

”Kaunein lahja jonka voit toisella antaa on hyväksyvä läsnäolo


%d bloggaajaa tykkää tästä: