TYHY-luennot ja hyvinvointi-illat

Tyhy-luentoja olen pitänyt mm jalkojen hyvinvoinnista ja terveydestä – näin lymfaterapeutin roolissa sekä toisesta sydäntä lähellä olevasta teemasta , eli unesta. Olen myös luennoinut kiinalaisen terveen elämän salaisuuksista, sekä vetänyt lyhyitä rentoutushetkiä osana muuta tyhy-päivän sisältöä.

Hyvinvointi-illoissa olen piipahtanut tekemässä pieniä hemmotteluhoitoja, shiatsua ja hierontoja. Tämä on kiva lisä, jos haluat tarjota illanvietossa, jotain erilaista aktiviteettia osallistujille. Tai vaikkapa aloittaa koulutuspäivän meridiaanirentoutuksen tai Qigong harjoitusten parissa.

Esimerkkejä luento ja pienryhmä-ohjauksesta:

Uniluento: paremman unen avaimet (2h) 280e

Teemoina: Mistä uni syntyy ja miten rakennan itselleni hyvät unet. Valjasta itsellesi unitutkijan silmälasit sekä vinkkejä aamuyön pimeille tunneille. Luento toteutetaan asiakkaan tiloissa. Ei rajattua osallistujamäärää.

Uni-työpaja: paremman unen lähteillä (4h) 

sisältää edellä kuvatun mukaisen uniluennon ja pienryhmäohjauksena erilaisia rentoutumis- ja mielikuvaharjoituksia sekä oman unen-pohdinta tehtäviä. Osallistujien määrä vaikuttaa hintaan. Työpaja toteutetaan asiakkaan tiloissa (Minimi 8hlö, max 20 hlö, 40e/ osallistuja)

Ohjattu rentoutus / Qigong tunti (1h) 80e

Ohjattu ryhmätunti asiakkaan tiloissa. Ei rajattua osallistujamäärää.

Tarvittaessa minun kauttani järjestyy myös tapahtumalle sopivat tilat. (yhteistyötahojeni kautta).

Jos olet kiinostunut hyvinvointiteemaisista  tyhy-luennoista tai olet mahdollisesti innokas järjestämään pienelle porukalle hyvinvointi -illan, laita spostia tai ota minuun yhteyttä puhelimitse. Räätälöidään teille sopiva tapahtuma.

 

cropped-ympyrc3a4logo_puu-3.jpg