Valmennus – neuvonta – ryhmät -työpajat -retriitit

Yksilö ja parivalmennuksiin ja neuvontahetkiin voit varata ajan suoraan nettiajanvarauksen kautta. Verkkokaupasta löydät mm verkkokurssit, työpajojen, retriittien ja ryhmätuntien lipunmyynnin

Uni on hyvinvointimme perusedellytys. Silti nipistämme siitä lisäminuutteja tai tunteja päiväämme.

Toimin mm Suomen Uniliiton uniryhmä-ohjaajana. Tämän lisäksi luennoin unesta, ohjaan työpajoja ja ryhmiä myös omakustantaisesti. Voin luoda myös teidän tarpeisiin sopivan uni-teemaisen työpajan tai koulutussisältöjä.

VERKKOKAUPPAAN

Opiskelen parasta aikaa Seksuaalineuvojaksi JAMK:ssa. Valmistun 12/2021. Ja jatkan opintojana seksuaaliterapeutiksi. Teen seksuaalineuvontaa oppilas-vastaanottoa live ja etä yhteyksin

Järjestän myös mm naisen seksuaalisuus-teemaisia työpajoja, keskusteluiltoja ja retriittejä. Opetan myös elämän energian – seksuaalisuuden energian ymmärrystä syventäviä kursseja ja tietoisen läsnäolevan seksuaalisuuden retriittejä ja työpaja sekä tantrisen – energeettisen hieronnan kursseja.

SEKSUAALINEUVONTA – AJANVARAUS

Olen perehtynyt kiinalaisen ja itämaisen filosofian erilaisii hoitamis- ja terveyskäsitteisiin. Ohjaan Pirkanmaan alueella mm kansalais-ja työväenopistoilla sekä viikkotunteja, että työpajoa näiden aiheiden tiimoilta.

Ajankohtaista kalenterista löydät omat viikkotunti-infot näiden teemojen ääreltä. Verkkokaupasta pääset ostamaan suoraan liput tapahtumiin.

VERKKOKAUPPAAN

%d bloggaajaa tykkää tästä: