AJANKOHTAISTA

Tältä sivulta löydät ajankohtaiset tapahtumat, kurssit, luennot, työpajat ja retriitit niin verkossa kuin livenä. Klikkaamalla tapahtumaa pääset tapahtuman facebook-tietoihin.

Huomaathan, että muutokset tapahtumissa ovat näinä aikoinan ennemän kuin mahdollisia. Muutokset tulevat nopeimmin näkösälle facebook-tapahtumiin. Suosittelen siis seurailemaan tapahtuma sivuja.

Keväällä 2021 alkanut naisten iltahetki-ryhmän jatkaa kokoontumisiaan syksyllä 2021. Ryhmä on suunnattu kaikille itsensä sukupuoleltaan naiseksi henkilöiville ja omasta seksuaalisuudestaan kiinnostuneille henkilöille. Kokoonnumme kerran kuussa, maanantai iltaisin Läsnäolon yhteisö Pesän tiloissa. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Oviraha 5€

Uniryhmä 27.10 – 24.11.2021 Kognitiivis-behavioristiseen menetelmään pohjautuva ryhmä. Käymme läpi faktatietoa unesta, tarkastelemme omia uneen liittyviä tapoja ja tottumuksia. Käymme vertaistuellista keskustelua ja pohdimme arkipäivän valintoja unen näkökulmasta. Ilmoittaudu mukaan. Verkkokauppa.

Energeettisen hieroonan alkeet – työpaja. Haluatko oppia lempeän, läsnäolevan hierontatekniikan. Tai haluatko antaa lähipiirillesi tasapainoisen läsnäolon hetken. Verkkokauppa.

Tantrisen läsnäolon mini-retriitti Tampereella marraskuussa. Retriitti on suunnattu pariskunnille. Tule kokemaan hiljentyminen yhteisen ajan äärellä, kuuntelemaan toisen kehoa ja oppimaan seksuaalisen energin kulusta kehossa, hengityksessä ja mielessä. Verkkokauppa.

Naisen orgasmi – työpaja. Naisille ja naiskehollisille. Keskustelemme, kuuntelemme omaa kehoa ja pohdimme omaa seksuaalisuutta ja orgasmia, sen mahdollista puutetta, tarvetta, olemassaoloa. Verkkokauppa.

Hyvinvointia kiinalaisesta lääketieteestä luento tarjoaa palan muinaisesta terveyden, hyvinvoinnin ja pitkän elämän salaisuuksista. Verkkokauppa.

%d bloggaajaa tykkää tästä: