Yrityksestä

Avena Hyvinvointipalveluiden takana on  tällainen tarmokas  sairaanhoitaja, Anne. Jolla on halu viedä hoitotyö kohti kokonaisvaltaisempaa ihmiskäsitystä.

Olen ikuinen opiskelija, ja tiedon nälkä vain kasvaa kun kohtaan uusia mielenkiintoisia juttuja. Olen pohjakoulutukseltani sairaanhoitaja. Sairaala maailmaa olen katsonut niin yksityisen kuin julkisenkin sektorin näkövinkkelistä. Ja työpaikat ovat kuljettaneet minut leikkausosastoilta kotihoitoon asti ja takaisin.  Tältä tietopohjalta olen ponnistanut kohti täydentäviä opintoja, jotka käsittävät lähinnä itämaisen lääketieteen vaihtoehtoisia hoitomuotoja. Alta löydät  koulutushistoriani pääsaavutukset, näiden lisäksi olen kuluttanut myös eri oppilaitosten penkkejä mm liittyen kivunhoidon eri näkokulmiin.

  • 2019   Uniliitto, uniryhmien ohjaajakoulutus
  • 2019   Qiqong ohjaaja koulutus (koulussa)  – Qigong koulu Dantian (Kauko Uusoksa)
  • 2018   Länsimaisen lääketieteen akupunktio -Tuiran fysio Oulu
  • 2018   Diplomi-shiatsu ja akupainantaterapeutti – Frantsila
  • 2017-  Kiinalainen perinteinen lääketiede ja akupunktio (koulussa) – Neijing
  • 2017   Shiatsuhoitaja – Frantsila
  • 2009   Sairaanhoitaja – PIRAMK
  • 2005   Lähihoitaja – Karkun kotitalous- ja sosiaalilan oppilaitos

Ajatus oman yrityksen perustamisen oli muhinut muutaman vuoden verran takaraivossani, kunnes Avena näki virallisen päivän valon 1.12.2015, kun olin saanut lymfaterapeutin opinnot valmiiksi.  Ensimmäiset asiakkaat löysivät Avenan palvelut alkuvuodesta 2016.  Alkukeväästä 2019 otin ison harppauksen ja astuin täysipäiväisen yrittäjän saappaisiin. Tai noh, kyllä minut aina välillä tapaa sairaanhoitajan roolistakin, keikkatyön ääreltä.PhotoEditor_20190707_185447143

Yritykseni ideologiani on tarjota asiakkailleen länsimaisen ja itämaisen lääketieteen toisiaan täydentävä hoitokokonaisuus. Ohjaan myös erilaisia ryhmätunteja ja vedän erilaisia uniteemaisia ryhmiä täällä Pirkanmaalla . Minut voit myös tilata mukaan tapahtumaasi tai illanistujaisiin, tyttöjen iltaan, tyhy/tyky päivälle luennoimaan tai ohjaamaan ryhmätunteja.

TERVETULOA TUTUSTUMAAN SIVUIHINI & YRITYKSEN TOIMINTAAN!

-Anne –

Yhteistyössä